Wilt u uw woning of appartement verkopen? Of bent u op zoek naar een nieuwe stek?

 

Wij serveren u 7 goede redenen om voor Onroerend Goed te kiezen.

1. Wij komen graag ter plaatse om volledig vrijblijvend een correcte waardebepaling van uw woning te maken. Daarnaast geven we ook gratis advies over het te koop stellen van uw pand.

2. Alles begint met een juiste prijszetting, professionele en sfeervolle foto’s en een korte maar duidelijke tekst.

3. Geen verkoop? Geen kosten! Wij hanteren erg interessante voorwaarden. Contacteer ons en ontdek dat het ook anders kan.

4. Onroerend Goed heeft niet de ambitie om de grootste makelaar van Limburg te zijn. Wij willen gewoon de beste zijn in wat we doen.

5. Wij hebben alles in huis om u een optimale service te garanderen: een vastgoedexpert, een professionele fotograaf, een architect en een juridisch adviseur.

6. Onroerend Goed is permanent aanwezig in het straatbeeld én op de belangrijkste immowebsites zoals Zimmo, Immoweb, Immoscoop. Ook op sociale netwerken zoals Facebook, MarketPlace, Instagram en LinkedIn zijn we actief. Daarnaast sponsoren wij lokale verenigingen.

7. Onze samenwerking hoeft niet te stoppen bij de verkoop van uw woning. We helpen u graag met de zoektocht en eventuele onderhandelingen voor een nieuwe woning.

Onroerend goed… omdat het ook anders, beter, sneller én goedkoper kan.

Tot binnenkort!
Chris (BIV N° 511246), Ann (BIV N° 506064) & Kinou (BIV N° 505550)

Onroerend Goed is mede-eigenaar van www.immoscoop.be

Wees er als eerste bij

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Schrijf u hier en en mis geen enkel van ons nieuwe panden die passen in uw zoekwensen

Schrijf je nu in

Ons kantoor is lid van Immoscoop

JOUW ONROEREND GOED OOK VERKOPEN? CONTACTEER ONS Contacteer ons