• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.

Wilt u uw woning of appartement verkopen? Of bent u op zoek naar een nieuwe stek?

Wij serveren u 7 goede redenen om voor Onroerend Goed te kiezen.


1. Wij komen graag ter plaatse om volledig vrijblijvend een correcte waardebepaling van uw woning te maken. Daarnaast geven we ook gratis advies over het te koop stellen van uw pand.

2. Alles begint met een juiste prijszetting, professionele en sfeervolle foto’s en een korte maar duidelijke tekst.

3. Geen verkoop? Geen kosten! Wij hanteren erg interessante voorwaarden. Contacteer ons en ontdek dat het ook anders kan.

4. Onroerend Goed heeft niet de ambitie om de grootste makelaar van Limburg te zijn. Wij willen gewoon de beste zijn in wat we doen.

5. Wij hebben alles in huis om u een optimale service te garanderen: een vastgoedexpert, een professionele fotograaf (die niet enkel fraaie interieurbeelden maar ook luchtfoto's maakt ), een interieurarchitecte en een juridisch adviseur.


6. Onroerend Goed is permanent aanwezig in het straatbeeld én op de belangrijkste immowebsites zoals Hebbes, Immoweb en Immoproxio. Ook op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter zijn we actief. Daarnaast adverteren we ook regelmatig in dag- en weekbladen.

7. Onze samenwerking hoeft niet te stoppen bij de verkoop van uw woning. We helpen u graag met de zoektocht en eventuele onderhandelingen voor een nieuwe woning.

Onroerend goed… omdat het ook anders, beter, sneller én goedkoper kan.

Tot binnenkort!

Chris & Ann

Onze referenties Bekijk alles

Onroerend Goed


Winterslagstraat 101
3600 Genk
089 / 25.85.80

Ann Bijnens:  0486/ 335.735
Chris Tielemans:  0489/ 644.440
Fax:  089/ 25.85.80
info@onroerendgoedtekoop.be